Eerste acupunctuur behandeling (inclusief anamnese- 60-75 minuten) € 65,00
Vervolg acupunctuur behandeling (60 minuten) € 65,00
Kinderacupunctuur behandeling 0 t/m 15 jaar (± 45 minuten) €50,00
Ooracupunctuur behandeling  (i.c.m. lichaamsacupunctuur) (± 60 minuten) €65,00

 

  • Hoewel ik voor de eerste acupunctuurbehandeling meer tijd reserveer iv.m. de anamnese, breng ik hiervoor geen extra kosten in rekening.
  • Voor meer informatie over de kinderacupunctuur/ shonishin behandeling verwijs ik je graag naar deze pagina. Hier wordt meer uitleg gegeven over de indicaties van kinderacupunctuur/shonishin, de behandelvorm en duur van de behandeling.
  • Bij ooracupunctuur wordt er gebruik gemaakt van zeer dunne naaldjes die in het oor worden geplaatst. Per persoon kijk ik wat nodig is, vaak wordt ooracupunctuur gecombineerd met lichaamsacupunctuur.
  • Behandelingen vinden plaats op afspraak.
  • Betaling geschiedt direct contant. Vervolgens ontvang je van mij een nota die je kan indienen bij je zorgverzekeraar (indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve zorg).

Vergoedingenoverzicht LVNT 2023
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de consulten bij een VNT-therapeut via aanvullende verzekeringspakketten.
Klik hier voor meer informatie.

Klachtenregeling
Vanzelfsprekend voer ik de behandelingen in mijn praktijk met de grootst mogelijke zorg uit. Het is voor mij zeer belangrijk dat men zich veilig, vertrouwd en gerespecteerd voelt bij mij als therapeut. Tevens beschik ik over een beroepsgeheim.

Wanneer je niet tevreden bent over de behandeling, meld mij dit dan het liefst meteen. Ik zal je klacht uiterst serieus nemen en samen kunnen we kijken wat de beste oplossing is voor je klacht. Mochten we samen niet tot een goede oplossing kunnen komen, is het mogelijk om de klacht voor te leggen aan de beroepsvereniging waar ik ben aangesloten, de LVNT.

Het is tevens mogelijk de klacht neer te leggen bij TCZ (Tuchtcollege Complementaire Zorg).

Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundige Therapeuten - LVNT         TCZ-LOGO-2016 | Praktijk Tatoran