Enige tijd geleden ben ik met Hellen in contact gekomen i.v.m langdurige klachten (stress, pijn aan pols/schouder, maagpijn en hoofdpijn). Ik ben voor deze klachten meerdere malen bij de huisarts geweest, echter merkte ik geen verbetering van mijn klachten. Tot een kennis mij Acupunctuurpraktijk Evenwicht aanraadde. Al na de eerste behandeling merkte ik verbetering/verlichting van de pijn en voelde me ook relaxter. Na 2 à 3 behandelingen waren de klachten verdwenen.
Hellen is een kundige en betrokken vrouw, en geeft duidelijke informatie over de behandeling. Tevens geeft zijn adviezen m.b.t. voeding, gezondheid en leefstijl. Hellen past diverse vormen van acupunctuur toe, en maakt ook gebruik van moxa, cupping, guasha en warmtetherapie.
Ik blijf zo nu en dan bij Hellen langskomen voor een onderhoudsbehandeling. Het is voor mij ook een stukje rust en ontspanning. Hellen heeft heeft altijd prettige muziek in de praktijk aan staan en maakt gebruik van een heerlijk ontspannende warmtelamp. De mooie praktijk, de rust en de ruimte, de muziek en de thee zorgen voor een weldadige en ontspannende behandeling. Dankjewel Hellen!

M. R., Gorinchem

”Om eerlijk te zijn geloofde in nooit zo in de werking van acupunctuur. Maar door het enthousiasme van mijn vriendin
na de behandelingen die zij en ons kind kreeg bij Hellen, heb ik besloten toch een sessie te ondergaan.
Ik had soms last van hoofdpijnen, stress en vermoeidheid. Ik ben nu een aantal keren bij Hellen geweest en ik heb geen
last meer gehad van hoofdpijn. Ook voel ik me relaxter.

Hellen is een lieve en zorgzame meid en ik voel me altijd erg op m’n gemak bij haar.”

R. D., Gorinchem

‘Acupunctuurpraktijk Evenwicht is een goede plek en Hellen is een kundige vrouw. Heb de laatste tijd veel last van stress. Acupunctuur is geen wondermiddel, maar helpt me wel om steeds weer beter in balans te komen.”

G. V., Gorinchem

”Hellen geeft je een duidelijke uitleg wat zij gaat doen en waarom zij dat doet. Deze Chinese behandelmethode is al meer dan 2000 jaar oud en zou volgens mij allang niet meer bestaan als de werking niet bewezen zou zijn.
Van harte aanbevolen.”

C. v/d W., Sleeuwijk

”Ik was hoogzwanger en al een paar dagen voorbij de uitgerekende datum, maar de baby wilde niet uit zichzelf komen. Toen heeft Hellen me acupunctuur gegeven en 15 uur later had in mijn prachtige, gezonde zoon in m’n armen. Ik ben ervan overtuigd dat de acupunctuursessie heeft geholpen om de bevalling op gang te helpen.”

J. A. M., Gorinchem

”In een periode die voor mij zeer onrustig was ben ik met Hellen in contact gekomen. Via via had ik gehoord dat acupunctuur kon helpen om rust en stabiliteit te vinden.
Hellen heeft mij op zeer prettige wijze geholpen om weer met mijzelf in contact te raken en evenwicht te vinden.
Ze bood een luisterend oor en door middel van haar behandelingen heb ik ook weer de rust gevonden om alle stress uit die periode achter me te laten.

Tegenwoordig speelt acupunctuur voor mij nog steeds een belangrijke rol.
Het heeft een rustgevende en preventieve werking, om de waan van de dag het hoofd te kunnen bieden en in contact met mezelf te blijven.

 Ik kan de praktijk van Hellen van harte aanbevelen.”

T.H., Gorinchem

Wat fijn dat je me binnen zo korte termijn kon helpen gisteren. Ik heb er al veel baat bij en stroom veel meer door. Dank je wel voor je oprechte interesse, het meedenken en je vertrouwen.Ik vind het heel bijzonder om je te leren kennen!”

P.v. L., Etten-Leur

Titel

‘Er is bij mij recentelijk een hernia gediagnosticeerd en er is besloten dit niet te opereren. Via via hoorde ik van Hellen en acupunctuurpraktijk Evenwicht en heb zodoende contact met haar gezocht. Na 2 behandelingen voelde ik al verlichting van de klachten en na 5 à 6 behandelingen ging het al stukken beter. Ik heb veel minder pijn en nauwelijks nog een trekkend gevoel in mijn been.

Ik ben heel blij dat Hellen mij zo goed heeft kunnen helpen.”

D.B., Gorinchem